Let op! Wij zijn op vrijdag 19 juli 2024 gesloten.

Product was successfully added to your shopping cart.
 • SunJoy Doekwaterdicht Voor Nat Doek SunJoy Doekwaterdicht Voor Nat Doek

SunJoy Doekwaterdicht Voor Nat Doek

Snel overzicht

Sunjoy Waterdichtdoek Spray (nat doek)


Houd uw zonweringdoek in topconditie met Sunjoy Waterdichtdoek Spray. Deze speciale coating herstelt de waterdichtheid van uw zonwering na reiniging. Eenvoudig aanbrengen direct na het schoonmaken met Sunjoy Doekreiniger. Deze professionele formule is geschikt voor natte doeken en biedt duurzame waterbescherming. Verkrijgbaar in een handige spuitfles van 1 liter, genoeg voor ongeveer 15 m² doek. Bescherm en verleng de levensduur van uw zonwering met gemak.

Beschikbaarheid: 2-5 werkdagen

€ 24,95

Details

SunJoy Waterdichtdoek Spray (nat doek)

Sunjoy Waterdichtdoek Spray is een innovatieve oplossing met een speciale coating om uw zonweringdoek na reiniging weer waterdicht te maken. Hierdoor blijft uw zonwering niet alleen schoon, maar biedt het ook effectieve bescherming tegen vocht en weersinvloeden.

Voor een optimale werking volgt u eenvoudig deze stappen:

 1. Reiniging voorbereiden: Start met een grondige reiniging van uw zonweringdoek met Sunjoy Doekreiniger. Verwijder vuil en vlekken om een schoon oppervlak te creëren.

 2. Direct na reiniging: Zodra u het doek gereinigd heeft en het nog nat is, brengt u Sunjoy Waterdichtdoek Spray aan. Deze volgorde is essentieel voor het beste resultaat. Het wordt ten zeerste aanbevolen om niet alleen het doek nat te maken, maar het eerst grondig te reinigen.

  Let op: Bescherm de directe omgeving goed om vlekken en morsen op de vloer te voorkomen.

 3. Toepassen van de spray: Verstuif de Sunjoy Waterdichtdoek Spray in dunne, gelijkmatige lagen over het oppervlak van het doek. Door de spray in dunne lagen aan te brengen, wordt een gelijkmatige dekking bereikt.

 4. Volledige dekking: Om mogelijke lichte kleurverschillen te voorkomen, wordt aangeraden om het gehele oppervlak van het doek te behandelen, zelfs als het om een specifieke vlek gaat.

 5. Drogen: Laat het behandelde doek minstens 24 uur goed drogen. Dit zorgt ervoor dat de waterdichte coating optimaal hecht en effectief wordt.

Specificaties:

 • Inhoud: 1 liter (geschikt voor ongeveer 15 m² doek)
 • Verpakt in een handige spuitfles
 • Prijs per stuk
 • Biedt een duurzame waterdichte coating
 • Eenvoudig aan te brengen door te verstuiven
 • Professioneel product ontworpen voor zonweringdoeken
 • Geschikt voor toepassing op nat doek (onmiddellijk na reiniging)

Verleng de levensduur van uw zonwering en houd deze in uitstekende conditie met Sunjoy Waterdichtdoek Spray. Een betrouwbare oplossing om uw zonweringdoek niet alleen schoon, maar ook bestand tegen de elementen te houden.