Product was successfully added to your shopping cart.

Sunjoy Scrubby en Pad 9,5X15,5Cm

Snel overzicht

De Sunjoy Superscrub + houder is een handig hulpmiddel voor het reinigen van zonweringdoeken, in combinatie met de Sunjoy doekreiniger. Met een ergonomisch handvat en scrubpad kunt u moeiteloos druk uitoefenen voor een grondige reiniging. Verkrijgbaar in twee maten, met verwisselbare pads, en een stijlvol blauw ontwerp met witte pad. Een betrouwbare keuze van het vertrouwde merk Sunjoy om uw zonwering in topconditie te houden.

Beschikbaarheid: 2-5 werkdagen

€ 14,95

Details

De Sunjoy Superscrub + houder is een uiterst praktische tool die speciaal is ontworpen om het reinigen van zonweringdoeken te vergemakkelijken. In combinatie met de Sunjoy doekreiniger komt dit product goed van pas. Met het ergonomische handvat dat voorzien is van een scrubpad, kunt u effectief druk uitoefenen op het doek, waardoor een grondige en perfecte reiniging wordt gegarandeerd.

De voordelen van de Sunjoy Superscrub + houder zijn talrijk:

  • Verschillende Maten: Dit handige reinigingsinstrument is beschikbaar in twee verschillende maten, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw behoeften past.

  • Verwisselbare Pads: De scrubpad op de Sunjoy Superscrub + houder is verwisselbaar, wat betekent dat u indien nodig eenvoudig een nieuwe pad kunt bevestigen. Losse pads zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar, zodat u altijd kunt zorgen voor een optimale reinigingsprestatie.

  • Aantrekkelijk Ontwerp: De Sunjoy Superscrub + houder is uitgevoerd in een stijlvol blauw design met een bijpassende witte scrubpad. Dit moderne ontwerp past goed bij verschillende omgevingen en zorgt voor een professionele uitstraling.

  • Vertrouwd Merk: Dit product is vervaardigd door Sunjoy, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten op het gebied van zonwering en buitenoplossingen. Met de Sunjoy Superscrub + houder kunt u rekenen op de betrouwbaarheid en kwaliteit die het merk te bieden heeft.

Of u nu een particuliere huiseigenaar bent of een bedrijfseigenaar die zorgt voor commerciële ruimtes, de Sunjoy Superscrub + houder zal uw zonweringdoeken in topconditie houden. Met dit slimme gereedschap en de juiste reinigingsproducten kunt u gemakkelijk vuil en vlekken verwijderen, waardoor uw zonwering niet alleen langer meegaat, maar er ook fris en verzorgd uitziet.

Kies voor de Sunjoy Superscrub + houder en ontdek hoe eenvoudig en effectief het reinigen van uw zonweringdoeken kan zijn.