Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sunjoy Luifelscrubset Sunjoy Luifelscrubset

Sunjoy Luifelscrubset

Snel overzicht

Ontdek de veelzijdige SunJoy Luifelscrubset – jouw ultieme oplossing voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken op luifels. Met een handige stang (154 cm) en flexibele koppeling, samen met een pad (11,5 x 25 cm), is deze set perfect voor het reinigen van het midden van doeken op knikarmschermen, veranda- of pergolazonweringen. Combineer met andere SunJoy schoonmaakproducten voor een complete en effectieve schoonmaakroutine die je buitenzonwering in topconditie houdt. Maak schoonmaken gemakkelijk met de SunJoy Luifelscrubset.

Beschikbaarheid: 2-5 werkdagen

€ 32,95

Details

De SunJoy Luifelscrubset is een handige en veelzijdige reinigingsoplossing die speciaal is ontworpen om aan al je schoonmaakbehoeften voor luifels te voldoen. Deze set bestaat uit een stang van 154 cm lengte, voorzien van een flexibele koppeling, en een pad van 11,5 x 25 cm. Met deze slimme combinatie kun je moeiteloos toegang krijgen tot moeilijk bereikbare plekken die normaal gesproken lastig schoon te maken zijn.

Een van de voordelen van deze luifelscrubset is dat je nu ook zonder problemen het midden van het doek op een knikarmscherm, veranda- of pergolazonwering kunt reinigen. Deze plekken staan erom bekend dat ze lastig te bereiken zijn, maar dankzij de flexibele koppeling en de juiste afmetingen van de pad kun je nu zonder gedoe grondig reinigen waar dat eerder een uitdaging was.

Een extra pluspunt is de mogelijkheid om de SunJoy Luifelscrubset te combineren met andere schoonmaakproducten uit het SunJoy assortiment. Hierdoor kun je een volledige en effectieve schoonmaakroutine creëren die al je buitenzonweringen in topconditie houdt. Of je nu te maken hebt met stof, vuil, of andere vlekken, deze set biedt de flexibiliteit en kracht om al deze problemen aan te pakken en je luifels in uitstekende staat te houden. Met de SunJoy Luifelscrubset wordt schoonmaken een eenvoudige en doeltreffende taak, ongeacht de locatie en complexiteit van je luifels.