0348-746 248CONTACT
Cart 0 Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Montage

WvD Zonwering Partners

Overweegt u een zonwering te kopen bij WvD Zonwering, maar nog geen idee hoe of wie het gaat plaatsen? Dan hebben we wat nieuws voor u.

Veel mensen gingen u voor met de vraag: “Kennen jullie een vakman in de buurt die mijn zonwering kan plaatsen?”. Wij helpen u nu met WvD Zonwering Partners. Deze vakmensen kennen wij door een lange samenwerking. Ze zijn experts in het vervangen en plaatsen van zonwering van WvD Zonwering. Wij hebben in verschillende provincies Partners voor u klaarstaan, die kunnen wij voor u benaderen voor het regelen en plaatsen van uw zonwering.

Hoe contact opnemen met een Partner?

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen dit vervolgens aan een WvD Zonwering Partner doorgeven. Die neemt  contact met u op om de klus door te spreken.

Samenwerking WvD Zonwering Partner tips

Maak met de WvD Zonwering Partner duidelijke afspraken, zo kom u nooit voor verassingen te staan. WvD Zonwering is geen onderdeel van de samenwerking met een Partner. Het is verstandig om al voor uw bestelling contact op te nemen met een WvD Zonwering Partner. De Partner kunt u helpen met inmeten, monteren, bestellen maar ook advies geven.

Partner worden?

Bent u al zakelijke klant bij WvD Zonwering en wilt u in uw regio zonwering vervangen en plaatsen? Wilt u verder mensen helpen met een tot in de puntjes uitgevoerde klus? Neem dan contact met ons op!

Nederland

Aanvraag voor montage