Let op! Wij zijn op vrijdag 19 juli 2024 gesloten.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alutech

alutechklein.png

Binnen haar productengamma rolluiksystemen produceert en levert Alutech de volgende producten:

  • aluminium gerolvormde rolluikprofielen met schuimvulling,
  • aluminium geëxtrudeerde gemoffelde profielen,
  • onderdelen en accessoires voor rolluiksystemen

Aluminium roldeuren zijn resistent  tegen corrosie en  blootstellingaan neerslag. Ze zijn sterk, betrouwbaar en milieuvriendelijk.
Primaire structurele component van rolluiken is het gordijn bestaande uit aluminium roll-gevormd of warm geperst profielen. Alutech biedt 7 soorten roll gevormde profielen met schuim isolatie in meer dan 20 kleuren en 3 types van geëxtrudeerde profielen in 19 kleuren. Hoogte van de profielen varieert van 37 tot 55 mm hoog en van 8,5 tot 13,5 mm dik.

Alluminium rolluiken uitvoeren een aantal belangrijke functies:

inbraakwerend
Inbraakwerend
Zonwering
Zonwering
Bescherming tegen wind en sneeuw
Bescherming tegen wind en sneeuw
Energiebesparing
Energiebesparing
Geluidsisolatie
Geluidsisolatie
Inkijkwering
Inkijkwering
 

 

De Alutech AR39 is een huismerk rolluik. De Alutech AR39 is een compleet aluminium rolluik met een panserdikte van 8,5mm en een dekbreedte van 39mm de lamellen zijn compleet gevuld met PUR schuim voor een uitstekende isolatie. De maximale breedte van het rolluik is 3000mm. De maximale lichthoogte van het rolluik is 3000mm. Op de Alutech AR39 zit standaard 5 jaar fabrieksgarantie dus bent u verzekerd van een uitstekend rolluik waar u jaren lang plezier van heeft.De Alutech AR41 is een huismerk rolluik. De Alutech AR41 is een compleet aluminium rolluik met een panserdikte van 8,5mm en een dekbreedte van 41mm de lamellen zijn compleet gevuld met PUR schuim voor een uitstekende isolatie. De maximale breedte van het rolluik is 3200mm. De maximale lichthoogte van het rolluik is 2900mm. Op de Alutech AR41 zit standaard 5 jaar fabrieksgarantie dus bent u verzekerd van een uitstekend rolluik waar u jaren lang plezier van heeft.De Alutech AR40 is een huismerk rolluik. De Alutech AR40 is een compleet aluminium rolluik met een panserdikte van 9,0mm en een dekbreedte van 40mm de lamellen zijn compleet gevuld met PUR schuim voor een uitstekende isolatie. De maximale breedte van het rolluik is 3400mm. De maximale lichthoogte van het rolluik is 2900mm. Op de Alutech AR40 zit standaard 5 jaar fabrieksgarantie dus bent u verzekerd van een uitstekend rolluik waar u jaren lang plezier van heeft.De Alutech AR45 is een huismerk rolluik. De Alutech AR45 is een compleet aluminium rolluik met een panserdikte van 8,5mm en een dekbreedte van 45mm de lamellen zijn compleet gevuld met PUR schuim voor een uitstekende isolatie. De maximale breedte van het rolluik is 3400mm. De maximale lichthoogte van het rolluik is 2800mm. Op de Alutech AR45 zit standaard 5 jaar fabrieksgarantie dus bent u verzekerd van een uitstekend rolluik waar u jaren lang plezier van heeft.   

28 artikel(en)

   

28 artikel(en)