Product was successfully added to your shopping cart.

Elders in Nederland hetzelfde artikel aantoonbaar goedkoper?

Overleg de offerte, wij verrekenen het prijsverschil plus 10% prijsgarantiekorting van het prijsverschil! (zie onderstaande voorwaarden!)

 

Laagste prijsgarantie.

Indien hetzelfde artikel van hetzelfde merk, onder dezelfde leverings- en garantievoorwaarden, elders in of vanuit nederland aantoonbaar voordeliger wordt aangeboden, verrekend WvD Zonwering het prijsverschil en geeft 10% van het prijsverschil als extra korting.

Bij 10%: nettoprijs van WvD Zonwering € 1.300,00, prijs concurrent € 1.200,00. verschil € 100,00. prijsgarantieprijs € 1.200,00 min 10% van € 100,00 = € 1.190,00!)     

Uitsluitend van toepassing bij aantoonbare c.q. controleerbare consumenten verkoopprijzen, welke voor een ieder bereikbaar zijn.       

Deze prijsgarantie is uitsluitend van toepassing op de aanschaf van het complete product, exclusief meet-, vracht- en/of montagekosten. De prijsgarantie is niet van toepassing indien op enige wijze het vermoeden bestaat dat de concurrerende offerte niet reëel is en (tijdelijke) acties.       

De prijsgarantie vervalt na plaatsing van de definitieve opdracht, er worden achteraf geen laagste prijsgarantie kortingen meer verleend c.q. verrekend!

 

Laagste Prijsgarantie