Let op Vakantieperiode week 38 en 39 Nieuwe bestellingen worden verwerkt. Uitleveringen vanaf week 40
0348-746 248CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Elders in Nederland hetzelfde artikel aantoonbaar goedkoper?

Overleg de offerte, wij verrekenen het prijsverschil plus 25% prijsgarantiekorting van het prijsverschil! (zie onderstaande voorwaarden!)

 

Laagste prijsgarantie.

Indien hetzelfde artikel van hetzelfde merk, onder dezelfde leverings- en garantievoorwaarden, elders in of vanuit nederland aantoonbaar voordeliger wordt aangeboden, verrekend WvD Zonwering het prijsverschil en geeft 25% van het prijsverschil als extra korting.

Bij 25%: nettoprijs van WvD Zonwering € 1.300,00, prijs concurrent € 1.200,00. verschil € 100,00. prijsgarantieprijs € 1.200,00 min 25% van € 100,00 = € 1.175,00!)     

Uitsluitend van toepassing bij aantoonbare c.q. controleerbare consumenten verkoopprijzen, welke voor een ieder bereikbaar zijn.       

Deze prijsgarantie is uitsluitend van toepassing op de aanschaf van het complete product, exclusief meet-, vracht- en/of montagekosten. De prijsgarantie is niet van toepassing indien op enige wijze het vermoeden bestaat dat de concurrerende offerte niet reëel is en (tijdelijke) acties.       

De prijsgarantie vervalt na plaatsing van de definitieve opdracht, er worden achteraf geen laagste prijsgarantie kortingen meer verleend c.q. verrekend!

 

Laagste Prijsgarantie